Lime ostekake
Ingredienser:
Til deigen:
300 g mandelmel
30 g erytritol
150 g smør
En klype salt
Til kremen:
500 g kremost
100 ml limejuice
400 ml kremfløte 30%
150 g erytritol
2 ss gelatin
2 scoops BeKeto Exogen Ketones med limesmak
250 g bringebær
Bland kremosten med erytritol i 5-7 minutter. I en separat tallerken, pisk fløten til den er tykk. Kombiner kremfløte og kremost og bland på lav hastighet til ingrediensene er blandet. Til slutt tilsett limejuicen med gelatin og limeketoner. Hell den resulterende massen på et stekebrett med den tidligere bakte kaken og sett i kjøleskapet i minst 5 timer. Varm bringebærene med to spiseskjeer vann, la avkjøle. Hell det resulterende syltetøyet over ostekaken.med den tidligere bakte kaken og sett i kjøleskapet i minst 5 timer. Varm bringebærene med to spiseskjeer vann, la avkjøle. Hell det resulterende syltetøyet over ostekaken.
Næringsinnhold per porsjon: Kalorier: 398,8 kcal Fett: 32 g Karbohydrater: 20,5 g Netto karbohydrater: 15,5 g Protein: 16,3 g