Shopping Cart
Delivery Icon 999.00KR mangler for gratis frakt

Ingen produkter i handlekurven.

Safety Payments Icon GARANTERT SIKKER TRANSAKSJON

Hvorfor beketo?

Da jeg hørte om keto-dietten i 2017 fra min inderlige venn under lunsjen (det var definitivt ikke en keto-lunsj), var jeg litt vantro da han sa at når han er “keto”, har han mer energi, han er mer konsentrert , og oppnår i tillegg bedre sportsresultater – vi trente crossfit sammen.

Siden jeg var barn, var jeg veldig interessert i sunn mat og sport, og “bio-hacking” var ikke fremmed for meg, så jeg bestemte meg for å utforske temaet ketogen diett. Jeg begynte å lese, undersøke hemmelighetene og gjøre tester … på meg selv, selvfølgelig.

Jeg oppdaget raskt at verken i England eller Polen finnes det egnede, dedikerte produkter som støtter lavkarbo- og keto-livsstilen, som jeg trengte så mye.

Jeg har vært en aktiv gründer i forskjellige bransjer i årevis (jeg startet mitt første firma i en alder av 18), så jeg regnet med at keto og e-handel ville være det neste. På min vei møtte jeg noen som hjalp meg mye og så grunnla vi BeKeto i London, og så var det tid for Polen, Tyskland og andre land.

Jeg vil bare legge til at etter 18 måneder med forberedelser tok vi fart under koronaviruspandemien som raste rundt om i verden, det vil si i april 2020.

Resten er historie … I dag er BeKeto nummer én innen kosttilskudd og lavkarbo og keto-søtsaker i mange land, for bak ligger lidenskap, verdier og tro på det vi gjør.

Vi er virkelig trofaste mot vårt oppdrag og våre verdier. Målet vårt er klart fra starten – å være nummer én keto- og lavkarboselskap i Storbritannia og Europa.

Vi har brukt tusenvis av timer på å lage ketogene og lavkarboprodukter av høyeste kvalitet. Uansett om du allerede er keto eller nettopp har startet din fantastiske reise – BeKeto ™ er din ketogene venn som vil veilede deg ved hånden.

Hver dag hever vi listen og implementerer mottoet vårt: “sannsynligvis de beste keto-produktene i verden.” BeKeto ™ består av ledere med lidenskap, kunnskap og besettelse av kunder vi kaller Beketonians. Det kaller vi oss også 🙂

Våre produkter vil hjelpe deg å bli den beste versjonen av deg selv.
Oppnå mer. Vær bedre. Nå lenger. Nå høyere.

Jan K. Górczyński (@ketopresident) fra #TeamBeKeto

CEO FOUNDER
Skriv deg på venteliste Vær blant de første som får vite så snart produktet er tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din nedenfor og følg med.
DEL KURVEN DIN