Shopping Cart
Delivery Icon 999.00KR mangler for gratis frakt

Ingen produkter i handlekurven.

Safety Payments Icon GARANTERT SIKKER TRANSAKSJON

Misjon og verdier

BeKeto™ er det første merket i Storbritannia og EU som er fullt dedikert til det ketogene kostholdet. Vårt oppdrag er å hjelpe så mange mennesker som mulig til å oppnå tilstanden ketose.

Vi har brukt tusenvis av timer på å levere ketogene produkter av høyeste kvalitet. Enten du allerede er keto, eller nettopp har startet din fantastiske reise – BeKeto™ passer perfekt.

Keto er ikke bare en diett, det er en livsstil. BeKeto™ er ikke bare et merke, det er en del av den livsstilen.

Våre produkter vil hjelpe deg å bli den beste versjonen av deg selv.

Fra London med kjærlighet 

@Ketopresident & #TeamBeKeto

Misja Wartosci

VI ER “OBSESSIVE” PÅ KUNDEPUNKTET

Vårt mål og drivkraft er å hele tiden møte og overgå kundens behov, d.v.s. en Beketon som oss. Vi er ikke redde for ordet “vi tjener”, fordi det gjenspeiler meningen med arbeidet vårt. Vi gjør vårt beste for å sikre at våre kunder blir betjent på absolutt høyeste nivå og at de stadig kommer tilbake til oss.

INNSTILLING TIL ARBEID

Beketoner er hardtarbeidende. Vi jobber klokt, og når situasjonen krever det, jobber vi også hardt. Vi går ikke på jobb for å «få kortet tilbake». Vi blir ofte etter timer og legger igjen en del av oss selv her.

AMBISIØS I TENKINGEN

Uambisiøs tenkning er en selvoppfyllende profeti. Vi er visjonære og tenker på en kreativ, ukonvensjonell måte rettet mot utviklingen av virksomheten vår. Vi motiverer oss selv og andre til konsekvent å overgå kundenes forventninger.

VI setter listen høyt

Prosessen med å lære og heve standarden hver dag er vår fordel og hverdag. Dag for dag blir vi mer og mer kompetente, og utvalget av ferdigheter utvides, takket være det kan vi gjøre mer og raskere. Å utvikle og heve standarden er vår standard.

VI UTFØRER OPPGAVER NØYE

Vi behandler hver oppgave som et prosjekt som skal gjennomføres. Vi gjør det samvittighetsfullt og med 120 %. For å gjennomføre oppgaven tilegner vi oss nødvendig kunnskap og innhenter informasjonen vi trenger på egenhånd.

FRITT I HANDLING OG BESLUTNINGER

Vi er mennesker og vi gjør feil og feil skjer. Dette er en normal prosess i å strebe etter fortreffelighet. Vi snakker om snubler umiddelbart og åpent, vi er ikke redde for å gjøre feil. Vi tar eventuelle feil på våre skuldre og reparerer dem så snart som mulig. Ved behov bruker vi hjelp. Vi har vår mening og uttrykker den høyt. Men når en annen beslutning tas, implementerer vi den akkurat som vår egen.

Å ARBEIDE UNDER TRYKK ER EN HVERDAG FOR OSS

Datoer, snarest og frister er godt kjent for oss. Vi gjør alltid vårt beste for å fullføre oppgavene i tide. I stressende situasjoner forlater ikke konsentrasjonen oss, for ikke å bli blåst bort. Vi starter tidligere og avslutter senere hvis situasjonen krever det, samtidig som vi holder oss stoisk rolige. Hvis vi tross alt har problemer med å overholde fristen – informerer vi om det på forhånd og foreslår ny dato.

UAVHENGIGE LEDERE

Vi tar saken i egne hender, tar aktivt og uavhengig handlinger som fører til utvikling. I en situasjon hvor vi ikke har mulighet til å få hjelp fra andre Beketon-folk, og vi må gjennomføre oppgaven, viser vi besluttsomhet. Vi tilegner oss nødvendig kunnskap fra alle tilgjengelige kilder, bruker alle tilgjengelige ressurser, overvinner vanskeligheter og leverer prosjekter.

VI MULTITASKEr

Vi har en 360-graders tilnærming til arbeidet vårt, vi begrenser oss ikke bare til våre plikter. Vi kjenner ulike stillinger i vårt selskap og vi er i stand til å jobbe helhetlig. Når noen trenger hjelp, er vi forberedt på å gi dem nødvendig støtte. Også når vi jobber i helt andre posisjoner.

OPTIMISTER SETTER DE HØYESTE STANDARDER

Vi tror fullt og helt på suksessen til prosjektene våre, og når ting går galt gir vi ikke opp. Vi vet at problemer kun er muligheter i arbeidsklær. Vi smiler alltid på jobb og oppnår mye i det. Vi analyserer feil, trekker konklusjoner og går videre for å nå det tiltenkte målet.

Vi tar verdiene våre på alvor, vi følger dem i å ta beslutninger, lage produkter og implementere nye produkter. La oss tjene deg bedre. Takket være det faktum at vi har dem, kan vi være din venn i keto-verdenen med lite karbohydrater.

Skriv deg på venteliste Vær blant de første som får vite så snart produktet er tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din nedenfor og følg med.
DEL KURVEN DIN