Shopping Cart
Delivery Icon 999.00KR mangler for gratis frakt

Ingen produkter i handlekurven.

Safety Payments Icon GARANTERT SIKKER TRANSAKSJON

Keto-akademiet

Det er vår plikt og plikt til å opplyse om keto og low-carb dietter.
Målet vårt er å fremme sunne vaner, ren kost og #cleanketo. Vi tror lavkarbo- og keto-dietter er de riktige livsstilsvalgene for alle som ønsker å leve et langt, sunt og vellykket liv.

Vårt oppdrag om å sette så mange mennesker inn i en tilstand av ketose gjenspeiles i det vi presenterer deg her – bevisbaserte, pålitelige og enkle pedagogiske artikler om ketogen diett, lavkarbo livsstil og alt du trenger å vite for å BE KETO og VÆR SUNN. 

FODMAP 1

Lav FODMAP-dietten – hva du bør spise, hva du bør unngå, menyer og eksempler på oppskrifter

I denne artikkelen introduserer vi konseptet lavFODMAP-dietten, forklarer hvilke produkter som tilhører FODMAP-gruppen, presenterer symptomene på intoleranse og diskuterer hvordan denne dietten kan bidra til å lindre symptomer og forbedre livskvaliteten til personer med tarmproblemer. I tillegg sammenligner vi lav-FODMAP-dietten med ketogen diett og fremhever forskjellene og de potensielle fordelene ved å kombinere de to diettene.
Les merLav FODMAP-dietten – hva du bør spise, hva du bør unngå, menyer og eksempler på oppskrifter
polyoler

Polyoler – hva de er og hvorfor du bør inkludere dem i keto-dietten din

Når vi er på diett, enten det er vanlig eller en reduksjonsdiett, får vi ofte lyst på noe søtt eller en bestemt matvare. Mange utsetter dette suget til en såkalt juksedag, men det finnes en alternativ metode - å bytte ut uønskede ingredienser med ingredienser som er tillatt i kostholdet. I denne sammenhengen er polyoler verdt å merke seg.
Les merPolyoler – hva de er og hvorfor du bør inkludere dem i keto-dietten din
drikke på ketogen diett

Hva kan du drikke på keto? Drikkevarer som anbefales på ketogen diett

Når du følger et ketogent kosthold, bør du ikke overskride det anbefalte karbohydratinntaket på 20-30 g per dag. Det er viktig at denne begrensningen også gjelder for drikkeinntaket. I denne artikkelen vil du lære hva, bortsett fra vann, du kan drikke på ketogen diett, hva du bør tenke på når du velger drikke og hvilke drikker som kan ha skjulte karbohydrater.
Les merHva kan du drikke på keto? Drikkevarer som anbefales på ketogen diett
nøtter

Hvilke typer nøtter bør man spise på et ketogent kosthold?

Nøtter er en utmerket kilde til sunt fett og er ideelle på en ketogen diett, så lenge de spises med måte. De er rike på vitaminer og mineraler og støtter hjertet og nervesystemet. På grunn av det høye fettinnholdet er de ideelle på ketogent kosthold, men vær forsiktig med mengden. Ta en titt på hvilke nøtter som anbefales på keto-diett, og hvilke som bør unngås for å holde kostholdet i sjakk.
Les merHvilke typer nøtter bør man spise på et ketogent kosthold?
Oljer på ketodietten

Oljer på ketodietten

I denne artikkelen får du vite hvilke oljer som både har helsemessige fordeler og egner seg godt til ketogen diett, hva som er best å steke på i keto, om rapsolje generelt er å anbefale, og hvordan du kan bruke bestemte oljer, inkludert MCT-olje.
Les merOljer på ketodietten
norwegia

Hva er ketose og hva er symptomene?

Ketose er en metabolsk tilstand der kroppen får energi fra fettsyrer, mens den viktigste energikilden normalt er glukose. Ketosetilstanden er spesielt ønskelig for personer som går ned i vekt - den er synonymt med effektiv forbrenning av kroppens eget fett og protein. Hvordan oppnår man ketose? Når kan vi snakke om en tilstand av ketose? Svar på disse og andre relaterte spørsmål finner du nedenfor.
Les merHva er ketose og hva er symptomene?
mct

Hvordan bruke MCT-olje?

MCT-olje er et spesifikt, smakløst fett som tilhører gruppen mellomkjedede fettsyrer. Den utvinnes hovedsakelig fra kokosnøttmasse og er for tiden en av de viktigste kostholdstrendene: idrettsutøvere, slankere og personer på ketogen diett bruker den.
Les merHvordan bruke MCT-olje?
MCT olje

MCT-olje – egenskaper og bruksområder

MCT-olje brukes av idrettsutøvere, personer som går ned i vekt og de som følger en ketogen diett: MCT-olje er et kosttilskudd som tilskrives en rekke helsefremmende egenskaper. Den utvinnes fra kokosnøtter og palmekjerner og inneholder mellomlange mettede fettsyrer, dvs. fettsyrer med relativt korte karbonkjeder. Det er denne egenskapen som er avgjørende for MCT-oljens unike egenskaper.
Les merMCT-olje – egenskaper og bruksområder
Skriv deg på venteliste Vær blant de første som får vite så snart produktet er tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din nedenfor og følg med.
DEL KURVEN DIN