Shopping Cart
Delivery Icon 999.00KR mangler for gratis frakt

Ingen produkter i handlekurven.

Safety Payments Icon GARANTERT SIKKER TRANSAKSJON

Transformasjoner

Les fantastiske historier fra samfunnet vårt og bli med i keto-bevegelsen, endre livet ditt, nå målene dine og hold deg frisk. Del historien din ved å tagge oss #mybeketotransformation
Keto Dieta Efekty Pani Izabela

Isabella

Mens jeg var på en ketogen diett, gikk jeg ned 57 kilo. Til daglig jobber han hele 10 timer om dagen ved pulten og tar seg av oppveksten til sønnen min. Jeg har praktisk talt ingen fritid, og transformasjonen min viser perfekt at den ketogene dietten garanterer 100% suksess. Mitt favoritt BeKeto-produkt er definitivt bringebærsyltetøy!

Keto Dieta Efekty mrozzuza

@mrozzuza

Privat er jeg mor, i 6 måneder på keto, i 3 måneder på emigrasjon. Jeg gikk ned 24 kg, men det var ikke målet mitt. Mitt hovedmål var å gjenvinne helsen og kondisjonen min. Jeg takker meg selv hver dag for at jeg hadde motet til å endelig gå keto uten mye omtanke, bare en dag. En uke etter slutten av det toårige ammingsstadiet gjorde jeg undersøkelsen og begynte tilpasningen. I en stor del av livet spiste jeg ikke kjøtt, for keto gikk jeg tilbake til det. Den ketogene dietten har totalt forandret livet mitt!

Keto Dieta Efekty mjchasmjchas

@mjchasmjchas

Jeg har gått på ketogen diett i ca 12 måneder nå. Til tross for innvendinger fra venner om at det ketogene kostholdet skader kroppen og leveren, og at jeg vil føle meg dårlig generelt. For øyeblikket føler jeg meg sensasjonell – jeg føler meg bra, energien min er enda større, og metamorfosen av kroppen og utseendet er alt.

Keto Dieta Efekty keto girll

@keto__girll

Forvandlingen min er ikke et tap på 30 kg i løpet av et år, men et langt, hardt arbeid med å endre livsstil, tilnærming til spising, for å ta vare på meg selv. Å bekjempe en spiseforstyrrelse er ikke en lett kamp, ​​det er derfor det tar så lang tid, men det ketogene kostholdet hjalp meg i denne kampen. Jeg regulerte døgnrytmen min, lærte å spise velsmakende, velge produkter som ikke skader meg og kosttilskudd som støtter meg i min kamp for helse. Jeg sovner ikke ved skrivebordet mitt, jeg har mer energi, bedre konsentrasjon og går videre – i små skritt, ser på meg selv og fremmer sunne vaner på Instagram, slik at alle som har dette problemet vet at det ikke er mulig.

Keto Dieta Efekty Keto Patka

@keto.patka4

Bestemor i førtiårene, mor til 4 barn. Jeg byttet til keto etter mitt 4. svangerskap, årsaken var overvekt og konstant tretthet. Takket være denne spisestilen kom jeg tilbake til vekten før graviditeten og, viktigst av alt, fikk jeg tilbake energien, viljen til å gjøre hverdagsaktiviteter, selvtilliten økte og til slutt begynte jeg å sove godt. Jeg våkner alltid superuthvilt og klar for nok en vakker dag. Til tross for at jeg er mamma på heltid, finner jeg også tid for meg selv. 3-4 ganger i uken prøver jeg å trene i hjemmegym, vi går mye. Det er også tid til hjemmespa og skjønnhetsbehandlinger. Blant annet takket være keto økte energien min nivå OPP.

Keto Efekty Michal Kacik

@fucking_kacik

Å trekke seg fra alkohol ble katalysatoren for alle endringene i livet mitt. I tillegg bestemte jeg meg etter en stund for å gå tilbake til å trene på treningssenteret, som på den tiden bare var et minne. Det var da lavkarbo og keto kom inn. Finere hud, bedre søvn. På treningssenteret var resultatene, til tross for mangel på karbohydrater, meget gode med tanke på styrke. Jeg anbefaler keto som livsstil. Takket være ham, i en alder av 43, er jeg i en form jeg bare kunne drømme om en gang.

Transformacja ketomasz

@KETO.MASZ

Legen min anbefalte keto-dietten. Min kone og jeg har hoppet inn i denne livsstilen siden juli 2020, og vi ser ikke tilbake! Vi klarte å overvinne mange plager, men det viktigste er at vi endret sofastilen vår til aktivitet! Takket være keto-dietten og periodisk faste gikk vi ned nesten 80 kilo sammen. I et år nå har det ketogene kostholdet støttet prosessen med å bygge muskelmasse og forbedre figuren!

Transformation @THEKETOCOLOMBIAN

@THEKETOCOLOMBIAN

Jeg startet keto i april 2018 etter å ha sett dette bildet. Jeg presset 230 lbs og var ikke fornøyd med det jeg så eller hvordan jeg følte meg. Jeg leste meg opp og lærte om keto i håp om å bare føle meg bedre og ikke så tynget. Jeg hoppet rett inn og så meg ikke tilbake. 

Transformation @LOWCARB LEADER

@LOWCARB_LEADER

Jeg var alltid i stand til å gå ned i vekt, men klarte ikke å holde det. Keto er den ENESTE livsstilen hvor jeg har klart å gå ned nesten 70 kilo på 1 år og holde det unna! Jeg har fortsatt rundt 25 kilo igjen, og jeg kan ikke vente til jeg når målet mitt. Jeg har så mye mer energi og utholdenhet siden jeg byttet kosthold.

Transformation @LOWCARBLEXIE

@LOWCARBLEXIE

Lavkarbo har forandret livene våre, vi NYTER livsstilen vi har skapt for oss selv! Jeg er nå i mitt andre trimester av svangerskapet og elsker fortsatt lavkarbolivet! Problemet jeg hadde i mitt første svangerskap påvirker meg ikke lenger, ingen oppblåsthet, ingen hevelser, jeg har faktisk mye energi, jeg er ikke sulten 24/7 og selvtilliten min er gjennom taket!

Transformation @KETOROCS

@KETOROCS

Javian Rafus -I en alder av 41 har jeg prøvd alle dietter fra Middelhavet, Paleo, Atkins og Tim Ferris-dietten, men ingenting ga meg vekttap som å følge en ketogen livsstil. Jeg gikk ned 55 kg på 4 måneder og ble sertifisert keto-coach i prosessen. Keto reddet livet mitt fra avhengighet og depresjon, og nå bruker jeg tiden min til å hjelpe andre til å leve en sunnere livsstil.

Transformation @KETOFIT45

@KETOFIT45

En dag jeg trålet meg gjennom Netflix, og jeg snublet over en dokumentar kalt «den magiske pillen» der fokuset var en ketogen diett og livsstil, og som endret alt. Jeg fant meg selv oppsøke mer og mer informasjon på YouTube og Instagram og har ikke sett meg tilbake siden.

Transformation @GOATFIT NUTRITION

@GOATFIT_NUTRITION

Til venstre veide jeg alt for mye, hadde depresjon, angst, tarmproblemer, leddgikt og en rekke autoimmune tilstander. Også som epileptiker led jeg av daglige anfall. Når jeg fant keto dietten, falt jeg raskt for denne! Nå har jeg massevis av energi, jeg har vært anfallsfri i over 2 år og har den fysikken jeg alltid har ønsket meg!

Transformation @ FITNBUSY

@_FITNBUSY

Jeg ville vært av og på konstant og aldri virkelig sett resultater. Helt til jeg bestemte meg for å forplikte meg i oktober 2019. Jeg gikk så strengt jeg kunne til jeg gikk over til keto januar. Jeg har aldri sett meg tilbake. Jeg bruker keto-snacks nå og da for å tilfredsstille alle søtsug jeg har på reisen min. Hold deg konsekvent! 1 % hver dag stemmer virkelig. Jeg har forelsket meg i denne livsstilen og hvordan jeg har det både fysisk og mentalt.

cropped BeKeto favicon

Et sted for din transformasjon

Skriv til oss

Skriv deg på venteliste Vær blant de første som får vite så snart produktet er tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din nedenfor og følg med.
DEL KURVEN DIN