Shopping Cart
Delivery Icon 999.00KR mangler for gratis frakt

Ingen produkter i handlekurven.

Safety Payments Icon GARANTERT SIKKER TRANSAKSJON

KONTRAINDIKASJONER FOR Å STARTE EN KETOGEN DIETT

www ketopresident Kontraindikasjoner for a starte en ketogen diett. 1

Den ketogene dietten er basert på en sterk begrensning av karbohydrater og proteiner, og øker dermed tilførselen av fett. Avhengig av valg av diett, kan du individuelt velge antall makronæringsstoffer som konsumeres daglig. Vi kan velge mellom SKD, TKD, CKD, HPKD. Det ketogene kostholdet er sunt og velsmakende. På grunn av dens helsemessige fordeler, anbefales det ikke bare for personer som slanker seg, men også for mange alvorlige sykdommer. Det er verdt å merke seg at det er en av de mest studerte diettene i verden, med meget solid forskning og vitenskapelig grunnlag.

Hvorfor er det verdt å bytte til et ketogent kosthold, og er det noen kontraindikasjoner for bruken?

Det ketogene kostholdet – for hvem?

Det ketogene kosthold er mer enn bare vekttap, det er en diett som alle velger individuelt, styrt av deres preferanser og bekymring for egen helse. For endel år siden beviste forskere at en drastisk reduksjon i den daglige mengden karbohydrater som konsumeres, setter kroppen i en tilstand av ketose. Det betyr at kroppen ikke henter energi fra sukker (glukose), og bruker fettet som er lagret i vevene til dette. Selvfølgelig har den ketogene dietten visse regler og klart utpekte produkter som er tillatt og forbudt. Hvis det ikke er helsekontraindikasjoner for det ketogene kostholdet, kan det implementeres ved å følge retningslinjene. Overholdelse av reglene er ekstremt viktig fordi for mye karbohydrater i kostholdet ditt kan forstyrre deg eller hindre deg i å komme inn i ketose. Tilskudd av produkter som MCT-oljer eller eksogene ketoner er en god støtte i kostholdet for å oppnå drømmen din om sinn og kroppsform, samt ta vare på riktig hydrering (elektrolytisk balanse) med støtte av elektrolytter.

Det er en diett valgt av mange grunner og selv om den vanligste er ønsket om å gå ned i vekt – personer med større kroppsvekt oppnår spektakulære resultater, er vekttap faktisk en bivirkning av å rense kroppen. Ved å gå ned flere kilo, øker energinivået ditt, og med det ditt velvære. Det ketogene kostholdet fremmer også reguleringen av kolesterolnivået og blodtrykket, noe som har en positiv effekt på både kroppens tilstand og forbedrer den mentale tilstanden. Mangelen på for store mengder karbohydrater i kosten bidrar også til å forebygge akne (sukker er en av faktorene som forårsaker det) og ta vare på hormonbalansen. Dette er ekstremt viktig, spesielt for kvinner.

Et sukkerfritt kosthold er en kontraindikasjon for søtspisere?

Det er sant at det ketogene (eller keto) kostholdet er basert på en sterk begrensning av karbohydrater, men det utelukker ikke tilstedeværelsen av desserter i den daglige menyen. Dette er selvfølgelig ikke standard søtsaker, som sukkertøy eller småkaker, men det finnes en hel rekke oppskrifter på hjemmelagde retter som helt sikkert vil fylle etterspørselen etter søtsaker. På grunn av det faktum at retter er basert på fett (dette er til og med tilfelle med søtsaker), føles kroppen mettet og sultfølelsen vises ikke mye lenger enn med søtede desserter. Pannekaker, kaker, sjokolade, kremer, vafler – dette er elementene som er akseptable for keto. Alt du trenger er litt engasjement på kjøkkenet, og du kan lage personlige retter ved å bruke bare listen over ingredienser som er tillatt for denne dietten. En liste over sunne sukkererstatninger og overvåking av nettstedet beketo.no med nye oppskrifter vil også være nyttig. Det er viktig å holde øye med det daglige behovet for makronæringsstoffer. Det er imidlertid ikke alle som har tid og vilje til å bake. I butikken vår er det ingen mangel på søte og sunne snacks (barer, sjokolade, nøttekremer) som vil gjøre å spise søtsaker ikke bare hyggelig, men også i tråd med prinsippene for et ketogent kosthold. Våre keto søtsaker inneholder minimale mengder karbohydrater og riktig mengde fett.

Ketogen diett kontraindikasjoner

Hvis et ketogent kosthold er variert og består av vitaminer, mineraler og fiber som er nødvendig for kroppen, kan det ikke bare være sunt, men også smakfullt. Dessverre er det en gruppe mennesker for hvem ketogen diett ikke anbefales.

Kontraindikasjoner for et ketogent kosthold er først og fremst:

  • leverproblemer
  • bukspyttkjertelproblemer,
  • nyreproblemer
  • feil bruk av dietten.

Leveren, bukspyttkjertelen og nyrene er organer som deltar i metabolismen av ketonlegemer, derfor er riktig arbeid nødvendig for å inkludere et ketogent kosthold. Ketose er det primære målet med dietten, og uten at disse organene fungerer som de skal, kan det være et problem å oppnå det, selv om det ikke betyr at det å oppnå ketose ikke vil hjelpe oss med å overvinne disse problemene.

Den ketogene dietten er restriktiv på grunn av det begrensede antallet produkter som er tillatt. Mange mennesker som endrer matvaner finner ikke veien til å tilberede nye måltider, så kostholdet kan være dårlig på næringsstoffer. Dette kan føre til ulike ubehagelige helsekonsekvenser, derfor er det så viktig å spise grønnsaker og gi riktig mengde vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Derfor promoterer vi #CleanKeto, som har mange sunne, ubearbeidede produkter (grønn salat, brokkoli, grønnkål etc.). #CleanKeto er også bevegelse og fysisk aktivitet, som vil ha en positiv effekt på kroppen og la deg holde deg i form, føle deg bra og la deg komme inn på et høyere helsenivå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skriv deg på venteliste Vær blant de første som får vite så snart produktet er tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din nedenfor og følg med.
DEL KURVEN DIN