Sitronlaks med kremet spinat
Total tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad (1-4): 2
Porsjoner: 2
Ingredienser:
- 400 g laksefilet
- 2 ss smør
- 4 sitron skiver
- 2 ss BeKeto™ MCT-Olje
- 200 g fersk spinat
- 100 ml crème fraîche
- 30 g revet parmesan
- fresk rosmarin
- salt og pepper etter smak
Forberedelse:
- Forvarm ovnen til 180°C. Dekk en stor stekeplate med bakepapir.
- Dekk laksen med smør på begge sider. Legg deretter rosmarin på toppen av fileten, og dekk med en eller to sitron skiver. Smak til med salt og pepper.
- Sett inn i ovnen. Stek i ca 20-25 Minutter. Ta ut av ovnen og legg BeKeto™ olje på toppen.
- Smelt smør i en stor panne. Tilsett fersk spinat og kok til den er visnet.
- Tilsett crème fraîche, salt og pepper. Kok til væsken er redusert og tykk.
- Dekk med parmesan.
VI KALLER DETTE KETO POPEYE-MIDDAG. HIVE I SEG!
Makro per porsjon:
Kalorier: 713 kcal
Fett: 60,2 g
Karbohydrater: 5,6 g
Netto karbohydrater: 3,4 g
Protein: 47,6 g