Shopping Cart
Delivery Icon 999.00KR mangler for gratis frakt

Ingen produkter i handlekurven.

Safety Payments Icon GARANTERT SIKKER TRANSAKSJON

Kan man spise søtsaker på keto?

Når du begynner på en ketogen diett, forventer du sannsynligvis at du ikke vil kunne spise mange matvarer, inkludert søtsaker. Å jobbe mot en ny versjon av deg selv krever ofte hardt arbeid og mange ofre. Men det er ikke helt sant! Det er tillatt med søtsaker på keto, fordi det finnes vektreduserende snacks, inkludert søte og sunne ketogene snacks. Finn ut hvilke snacks du skal spise for å ikke bryte diettreglene og holde deg på sporet mot ditt ønskede mål!

Er det mulig å spise sukker på keto?

Uansett om du følger en glutenfri, laktosefri eller ketogen diett, må du følge bestemte regler for å oppnå ønsket resultat. En av de mest restriktive diettene er keto-dietten, også kjent som low-carb eller høyt fett diett. Den kjennetegnes av en betydelig reduksjon i karbohydrat- og proteininntak og økt fettinntak. Dette fører til at kroppen går inn i en ketose tilstand, som gradvis fører til vekttap. Derfor er det forbudt å spise produkter som inneholder karbohydrater under denne typen diett, inkludert alle typer godteri, kjeks, sjokolade og kaker som inneholder hvitt sukker.

Søtsaker på keto, keto kjeks, beketo

søtsug på keto – hva skal man gjøre?

Selv om kroppen vår, når den har tilpasset seg ketogen diett, ikke trenger karbohydrater for å fungere, kan gamle vaner vinne over og vi får lyst på en kake eller sjokolade. Hvis du plutselig ønsker å spise en søt snack mens du er på keto diett, trenger du ikke å bekymre deg. Bare unngå hvitt sukker og prøv i stedet keto-versjonen av søtsaker. Det finnes forskjellige produkter med sunne søtstoffer på markedet, som for eksempel stevia-søtet, men vi anbefaler. Det fungerer bra i forskjellige desserter, for eksempel kan en velsmakende dessert alltid lages med ingredienser som kokosmel, mandelmel, kokosolje, erytritol eller mascarpone ost. En slik dessert vil være i samsvar med reglene for en lavkarbo ketogen diett, fordi den inneholder sunne fettstoffer. Legg til en håndfull nøtter eller kokos, og du vil få en næringsrik måltid som tilfredsstiller sulten din lenge.

Hva slags søtsaker kan man spise på keto?

Selv om man må følge bestemte krav i en ketogen diett, betyr ikke det at man må avstå fra små gleder. Man må bare være oppmerksom på at de ikke bryter reglene i dietten og ikke fører til ut av ketose-tilstanden, der vi erstatter glukose med fett og får den nødvendige energi til å fungere. Vil du holde deg til ketogen diett, men samtidig drømmer om søtsaker? En familiebegivenhet nærmer seg, vil du invitere gjester og servere deilige, glutenfrie snacks? Velg keto søtsaker. Hva kjennetegner dem? Først og fremst har de ingen tillegg av sukker eller andre skadelige, spesielt på dietten, søtningsstoffer i form av søtningsmidler eller siruper.

søtsaker på keto – ferdige snacks

Det engelske merket BeKeto tilbyr ideelle alternativ til ketobaserte snacks med lavt karbohydratinnhold og utsøkt smak. Alle produktene fra BeKeto gir en garanti for kvalitet, smak og det aller viktigste – de oppfyller kravene til lavkarbo- og ketodietten. Blant det brede spekteret av snacks og søtsaker tilgjengelig for ketogene er vi glade for å tilby: keto sjokolade, keto-krem pålegg (med peanøtter, mandler og til og med macadamia nøtter), ketobarer og ketokaker (ja, de legendariske BeKeto Cookies).”

Deilige og sunne keto- og lavkarbo-snacks

Hva slags desserter på keto diett?

Bruk våre raske oppskrifter på ketogene desserter. På bare noen få minutter kan du lage en deilig, sunn muffins, keto kaker eller iskrem som ikke bare vil begeistre alle, men først og fremst vil ikke hindre virkningen av ketogen diett. På vår nettside finner du også forslag til keto kake eller keto tarte, som kan være en perfekt fullføring av en sunn, feiring, familie lunsj. Legg til keto frukt som bringebær, jordbær, hindbær eller blåbær, eller fyll dem med peanøtt smør og biter av sjokolade. På denne måten vil du få ikke bare en interessant, sommerlig smak, men også de nødvendige vitaminene i dietten.

Søtsaker på ketodiett, keto pancakes

Hvilke keto søtsaker bør man velge?

På ketodiett, bør du velge søtsaker med lavt karbohydratinnhold. Unngå også for mye laktoseprodukter, da de kan hindre fremdrift i dietten. Erstatt vanlig melk med laktosefri melk, og bruk stevia eller eritritol i stedet for sukker. Dette vil opprettholde en passende blodsukkerkonsentrasjon, noe som har en positiv innvirkning på helse og kondisjon.

BeKeto søtsaker perfekte på ketodiett

Våre Keto-barer, keto sjokolade eller smoothie er ideelle keto-søtsaker som vil tilfredsstille ditt søte sult, samtidig som du ikke bryter reglene som følger med ketogen diett. De er også rike på fiber og sunne fettstoffer som er nødvendige for denne formen for vekttap. I tillegg inneholder de ikke melk eller sukker. Alle disse egenskapene gjør at de utgjør en perfekt keto dessert. De vil være en god snack til lunsj eller ettermiddag, og kan også være en utmerket avslutning på middag eller kveldsmat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skriv deg på venteliste Vær blant de første som får vite så snart produktet er tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din nedenfor og følg med.
DEL KURVEN DIN