Shopping Cart
Delivery Icon 999.00KR mangler for gratis frakt

Ingen produkter i handlekurven.

Safety Payments Icon GARANTERT SIKKER TRANSAKSJON

Garanterer keto-diett effektiv slanking?

Den ketogene dietten brukes ikke bare for spesifikke helseproblemer eller ønsket om å forbedre velvære, men også på grunn av dens effektivitet i vekttapsprosessen. Mange overvektige bestemmer seg for å gi opp sukker og kjempe for drømmefiguren. Å gå ned i vekt på en ketogen diett går hånd i hånd med to ting: å få kroppen i en tilstand av ketose og et kaloriunderskudd. Holder man seg til forutsetningene kan man gå ned i vekt fra 0,5-1 kg per uke, som er en god og sunn hastighet for vektnedgang.

Den ketogene dietten og slanking

Målet med den ketogene dietten er å bringe kroppen din inn i en tilstand av ketose og opprettholde den. Takket være dette får kroppen energi fra oppsamlet fett, og ikke fra sukker (glukose). For å oppnå dette er det nødvendig å redusere forbruket av karbohydrater, som bør utgjøre 5-10 % av det daglige kaloribehovet. Den ketogene dietten er restriktiv – men også mangfoldig, fordi de tillatte produktene kan komponeres på hundrevis av måter (mange smakfulle forslag finner du i fanen OPPSKRIFTER. Keto muliggjør effektivt og fremfor alt sunt vekttap. For personer som sliter med overvekt har det en positiv effekt på problemer med diabetes, blodtrykk eller for høyt kolesterol. Den er gunstig for både overvektige og de som ønsker å ta vare på helsen sin, og minimerer risikoen for kroniske sykdommer. Takket være den ketogene dietten har tusenvis av mennesker gått ned i vekt rundt om i verden, og takket være innvirkningen det har på kroppen deres, bruker de det også etter reduksjonsstadiet.

Sjekk ut produktene vi har valgt for deg

Hvorfor er det verdt å gå ned i vekt med en ketogen diett?

Først av alt på grunn av helseproblemer og effektivitet. Mange som velger å gå ned i vekt tyr til drastiske dietter, vanligvis ledsaget av sult, misnøye og frustrasjon. Når du konstant er sulten, er det lett å begynne å småspise, noe som igjen fører til ineffektivitet på grunn av for mye kaloriinntak. Det ketogene kostholdet består hovedsakelig av fett som, selv om det har flere kalorier per 1g av produktet, er mye mer mettende og reduserer sultfølelsen. Takket være dette er det ikke nødvendig å snacke, og det skal ikke være noen problemer med å holde seg til den angitte menyen. Det er nok å beregne kaloribehovet riktig og trekke fra ca. 10-15% av kaloriene. Det resulterende tallet bestemmer mengden kalorier som bør konsumeres under vekttapsprosessen. Når du holder deg til den ketogene dietten, vil de første effektene komme raskt, og du kan forvente synlig vekttap etter bare noen få uker.

Viktig: Det finnes tonnevis av diettkalkulatorer på nettet som kan hjelpe deg med å bestemme PPM (Basal Metabolic Rate) og CPM (Total Metabolic Rate). Du bør være oppmerksom på å sjekke CPM, dvs. antall kalorier som en person med de gitte parameterne bør konsumere i løpet av dagen. Den er tilpasset vekt, høyde, type fysisk aktivitet og utført arbeid. Det er fra dette tallet du må trekke fra kaloriene for å gå over til vektreduksjon. Når det gjelder personer med overvekt eller helseproblemer, anbefales det å kontakte en ernæringsfysiolog, det å handle på egenhånd uten skikkelig forberedelse og kunnskap kan vise seg å være ineffektivt og ha negative effekter.

Resultater på keto

På grunn av den individuelle disposisjonen for vekttap og metabolske endringer, er det vanskelig å angi et spesifikt antall tapte kilo. I gjennomsnitt er det fra 0,5-1 kg / uke. Vekttap på keto er sakte, sunt og systematisk. Takket være dette opplever ikke det endokrine og nervesystemet sjokket og kroppen begynner å rense seg selv. Ikke forhast prosessen. Vanligvis tok det mange måneder eller år å bli overvektig, du bør ikke forvente at kroppen forandrer seg i løpet av en måned. Den ketogene dietten blir mer og mer populær nettopp på grunn av dens effektivitet. Når du går inn i en tilstand av ketose, kan du forvente milde bivirkninger. Se opp fordi noen skyldes en endring i kostholdet (spesielt hvis kroppen har fått dårlig næring gjennom årene), og andre er et resultat av feil slanking. Litt døsighet eller tretthet er normalt og skyldes plutselig uttak av sukker, mest sannsynlig inntatt så langt i overkant. Etter noen dager skal alt være tilbake til det normale. På grunn av mengden fett som konsumeres, er det ingen sultfølelse. Ved å ikke ha bearbeidet mat og lite karbohydrater i kostholdet ditt, holdes sukkernivået konstant. Takket være dette er det ingen sultplager eller behov for småspising.

Den ketogene dietten har en betydelig innvirkning på vekttap når den brukes riktig. Hvis du ikke er sikker på de riktige kaloriberegningene eller mengden makro som forbrukes, er det best å konsultere en ernæringsfysiolog. Før du velger det er det greit å forsikre seg om at det er noen som har erfaring med å tilrettelegge en meny for en person på ketogen diett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skriv deg på venteliste Vær blant de første som får vite så snart produktet er tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din nedenfor og følg med.
DEL KURVEN DIN